TRASSET

strategie corporativă

Strategie Corporativă

Cursa pentru conducere devine tot mai dificilă în toate sectoarele, cu atât mai mult în domeniul financiar, care trece prin evenimente tumultoase, care întrerupe cele mai bine stabilite planuri. Concurenţa a a devenit mai aprigă, mai puternică şi inovatoare, iar forţa pieţei a redefinit regulile, deoarece

 • Avantajele competitive sunt de scurtă durată şi
 • Avantajele competitive prezente sunt cerinţe competitive pentru viitor
 • Pentru a menţine conducerea şi pentru a crea valoare semnificativă pentru clienţii noştri, angajaţii şi părţile interesate, am elaborat strategia noastră în jurul forţelor noastre principale şi apoi am construit un eco-sistem de susţinere în jurul acesteia. Rezistenţa noastră şi avantajul competitiv constă într-o gamă de produse excelente, funcţionale, conforme în totalitate legii Shariah, susţinând produsele şi instrumentele islamice şi convenţionale. Am îmbogăţit domeniul de expertiză şi experienţele din trecut prin dezvoltarea şi oferirea une game complete de servicii financiare, disponibile peste tot în lume, prin intermediul alianţelor noastre strategice şi a programelor de parteneriat. În urmărirea angajamentului nostru faţă de corporaţii în ceea ce priveşte excelenţa şi sistemul de valori, strategia noastră este de a reafirma concentrarea noastră asupra sectoarelor de:

 • Resurse Umane
 • De-a lungul ultimilor ani, ne-am bucurat de o dezvoltare constantă şi o creştere a cotei de piaţă. Datorită angajaţilor noştri am putut ajunge atât de departe într-un timp atât de scurt. Considerăm că cel mai bun mod de a pregăti organizaţia de mâine este de a investi în cele mai bune resurse – personalul nostru – oamenii care vor duce această organizaţie în viitor şi vor deţine soluţia pentru a ajuta compania să atingă scopurile înalte pe care şi le-a stabilit.

 • Îmbunătăţire continuă a produselor & actualizarea serviciilor
 • TRASSET este angajată pe deplin în continuarea îmbunătăţirii gamei de produse & servicii. Pentru a urma căutarea neobosită a transformării, pentru a folosi oportunităţile şi pentru a menţine competitivitatea, TRASSET investeşte o parte semnificativă din profitul net anual în cercetare şi dezvoltarea tehnologiei, în domeniul de afaceri şi în Centrul de Excelenţă, conform angajamentelor noastre corporative de a

 • Livra produse de clasă mondială conforme standardelor industriei, folosind cele mai bune practici, dar în acelaşi timp menţinând flexibilitatea de a satisface cerinţele locale şi a personaliza derularea activităţilor printr-un parametru extrem de eficient orientat spre organizare şi design.
 • Permite implementarea uşoară a gamei noastre de produse într-un timp scurt şi extinderea expertizei pe glob prin reţeaua largă de parteneriate.
 • Cercetarea academică riguroasă este aplicată problemelor cu care se confruntă afacerile în prezent, iar rezultatele oferă o serie de cunoaşteri strategice.
 • Asigura îmbunătăţiri continue a serviciilor noastre prin investirea în tehnologie şi cercetare în afaceri.
 • Axarea comprehensivă & exclusivă pe industrie
 • TRASSET oferă un portofoliu larg de produse, servicii IT şi de consultanţă exclusiv pentru industria serviciilor financiare mondiale. TRASSET dă dovadă de o bună înţelegere a provocărilor în afaceri cu care se confruntă băncile şi instituţiile financiare şi oferă tehnologie care să permită adresarea către aceste provocări. Pe lângă soluţiile software, TRASSET oferă de asemenea un portofoliu de servicii cu ajutorul grupul profesional de servicii pentru a depăşi aceste provocări complexe şi pentru a ajuta la obţinerea obiectivelor de afaceri ale băncilor şi instituţiilor bancare.

 • Acoperire globală prin parteneri dedicaţi cu adevărat
 • Strategia noastră este de a avea o acoperire globală comprehensivă printr-o reţea de parteneri dedicaţi. Strategia TRASSET este de a extinde şi întări afacerea sa prin parteneriate durabile, iar prin aceasta, TRASSET doreşte să adauge valoare bazei sale de clienţi şi acţionarilor.

 • Deschiderea unei platforme sigure pe viitor într-un cadru bazat pe reguli şi servicii
 • Folosind o combinaţie unică de expertiză financiară şi know how de tehnologie,TRASSET oferă o platformă accesibilă şi sigură pe viitor într-un cadru orientat spre reguli şi servicii care asigură prototipul şi dezvoltarea unor noi produse business. Lucrăm în colaborare cu universităţile şi instituţiile de cercetare din întreaga lume, precum şi cu clienţi cheie din domeniul financiar şi cu partenerii noştri din domeniul tehnologiei. Ca politică strategică, TRASSET evită folosirea uneltelor patentate, utilizând şi susţinând soluţii standard din industrie, aşadar protejând interesele clienţilor şi oferindu-le calitatea de „vendor-independent


  back