TRASSET

vállalati stratégia

Vállalati Stratégiánk

A vezető szerepért vívott harc egyre nehezebb az üzleti élet minden területén, de különösen igaz ez a pénzügyi világra, mivel ez a szegmens számos olyan váratlan eseménnyel szembesül nap mint nap, melyek még a legjobban átgondolt terveket is ellehetetlenítik. A verseny kibővült, nehezebbé és innovatívvá vált, és emellett a pénzügyi piac működési szabályai is átalakultak:

 • A versenyképességet jelentő előnyök életciklusa lerövidült és
 • Ami ma még előnyt jelent, az holnap már az életbenmaradás alapkövetelménye.
 • Annak érdekében, hogy meg tudjuk tartani vezető pozíciónkat és hogy maradandó értéket tudjunk biztosítani ügyfeleinknek, alkalmazottainknak és részvényeseinknek, stratégiánkat alapvető erősségeink megtartására fókuszálva építettük fel és egy hatékony támogató rendszert vontunk köré. A legfontosabb erősségünk és versenyképességi előnyünk az a funkcionalitás-gazdag termékpalatta, mely teljesen mértékben eleget tesz a Shariah követelményeinek, párhuzamosan támogatva mind a hagyományos, mind az iszlám termékeket és eszközöket. Szaktudásunkat és megszerzett tapasztalatainkat arra használjuk, hogy a pénzügyi terület minden szegmensét kiszolgálni képes olyan teljes körű megoldáscsomagot alakítsunk ki és ajánlhassunk fel ügyfeleinknek, mely stratégiai üzleti szövetségi és együttműködési programunkon keresztül az egész világon elérhető. A kiválóságra és a hatékonyságra irányuló vállalati célkitűzéseink szerint stratégiánk alapvető célja a következő kiemelt területek folyamatos fejlesztése:

 • Humán Erőforrások
 • Az elmúlt évek során folyamatos növekedést és piaci tevékenységeink bővülését élvezhettük. Alkalmazottainknak köszönhetően valósulhattak meg ilyen gyorsan sikereink. Meggyőződésünk, hogy cégünk jövőre való felkészítésének záloga a legfontosabb erőforrásunkba – a kollégáinkba – tőrténő befektetés, hiszen ők fogják segíteni a vállalatot a jövőben is és kulcsszerepet fognak betölteni a célkitűzések megvalósításában.

 • A termékek és a szolgáltatások folyamatos fejlesztése
 • TRASSET teljes mértékben elkötelezett termékei és szolgáltatásai folyamatos fejlesztésére. A megújulásért folytatott küldetéssel összhangban, lehetőségek megragadásának és a versenyképesség megtartásának céljából, a TRASSET nyereségének jelentős részét forgatja vissza technológia és a pénzügyi szakterületen folyatott kutatási és fejlesztési tevékenységbe és a Kompetenci Központunkba az alábbi vállalati célkitűzések elérése érdekében:

 • A világszínvonalú termékek előállítása, melyek a leghatékonyabb módszereket használva minden szinten kielégítik a szakterület követelményeit, ugyanakkor kellően rugalmasak ahhoz, hogy támogassák a helyi / egyedi igényeket és munkafolyamatokat a hatékony, parameter-vezérelt felépítés és működés segítségével.
 • Megoldásaink könnyű és gyors implementációjának lehetővé tétele és a termékeink elismeretségének elterjesztése az egész világon széleskörű partneri hálózatunk segítségével.
 • A jelen üzleti világában rejlő problémák következetes és tudományos vizsgálata, mely stratégiai fontosságú rálátást nyújt az jövőbeli fejlődési lehetőségekre.
 • Szolgáltatásaink folyamatos fejlesztésének biztosítása a technológia és a pénzügyi szakterület kutatásának finanszírozásával.
 • A TRASSET minden igényt kielégítő termékpalettát, informatikai és szaktanácsadási szolgáltatásokat nyújt a pénzügyi szakterületen világszerte. Cégünk teljes mértékben megérti a bankok és a pénzintézetek üzleti kihívásait és azokra a legmodernebb technológiára támaszkodva nyújt megoldásokat. A szoftvertermékeken mellett a TRASSET professzionális csapata segítségével szolgáltatások komplett palettáját is felajánlja ügyfeleinek elősegítve a komplex kihívások kezelését, valamint a bankok és pénzintézetek célkitűzéseinek megvalósítását.

 • Globális lefedettség az erős és elkötelezett partnerekkel
 • Stratégiánk fontos eleme a teljeskörű globális lefedettségre való törekvés hatékony és elkötelezett partneri hálózat kialakításával. A TRASSET célja tevékenységei kiterjesztése és megerősítése, hogy a megfelelő partnerekkel való együttműködés által értéket teremtsen mind az ügyfelei, mind a részvényesei számára.

 • “Jövőbiztos” platform létrehozása szabály- és szolgáltatás vezérelt keretek között
 • TRASSET, a pénzügyi szakértelem és a technológia egyedülálló kombinációját alkalmazva, olyan szabály- és szolgáltatás-központú szerkezetbe foglalt, “jövőbiztos”, skálázható és innovatív megoldásokat készít, melyek gyorsan implementálhatók és könnyedén támogatják új üzleti termékek alkalmazását. Fejlesztői munkánk során világszerte együttműködünk különböző egyetemekkel és kutatóintézetekkel, valamint bevonjuk kulcs ügyfeleinket és technológiai partnereinket is. TRASSET egyik fontos stratégiai irányelve, hogy a feladatspecifikus eszközökkel szemben az iparági standard megoldásokat támogatja, védve az ügyfelek érdekeit és lehetővé téve számukra a szállítóktól való függetlenséget.


  back