TRASSET

mesajul directorului general

Mesajul Directorului General

Înfiinţată în 1997, compania TRASSET este un furnizor multinaţional de soluţii de software bancar, concentrându-se în principal pe domeniile de Trezorerie, Investiţii şi Corporate Banking. Cu ajutorul personalului nostru, oferim software şi servicii de calitate. Pe parcursul anilor, TRASSET s-a impus ca lider internaţional în industria software pentru Trezorerie, Investiţii şi Corporate banking şi a obţinut rezultate excelente în ceea ce priveşte creşterea operaţională şi veniturile, precum şi recunoaşterea din partea industriei şi atenţia clienţilor. Operaţiunile din primii opt ani au fost concentrate în estul şi centrul Europei unde ne clasăm în top 3 al furnizorilor de soluţii software pentru Trezorerie şi Bănci de investiţii. În 2007, am început operaţiunile în Serbia pentru a acoperi regiunea Europei centrale. În prezent, în Europa funcţionăm în peste 11 ţări, inclusiv Italia şi Germania în mod direct şi prin partenerii noştri. Avem peste 50 clienţi pe plan mondial, inclusiv nume mari cum ar fi ING, Raiffeisen, AXA, Allianz, Al Rajhi Bank etc. cu produse ce rulează în peste 100 site-uri din 15 ţări. Ca parte a planurilor noastre de extindere globală, am început operaţiunile în Orientul Mijlociu în 2007, funcţionând în afara Dubai, EAU. Călătoria a fost incredibilă pentru clienţii, partenerii şi angajaţii TRASSET în ceea ce priveşte startul şi dezvoltarea unei companii cu adevărat inovatoare. TRASSET se bucură azi de expertiză industrială recunoscută, valori corporative puternice şi un istoric impresionant. Orientarea noastră către clienţi şi investiţia noastră continuă în produse, sunt factori majori care contribuie la succesul TRASSET. Totuşi, considerăm că ceea ce ne diferenţiază este pasiunea noastră pentru ceea ce facem si pentru ce oferim, precum şi dedicarea pentru clienţii noştri. Avem planuri mari de extindere şi ne vom face prezenţa simţită pe glob în următorii 2 ani. Ca un prim pas către aceasta, am transferat sediul la Milano, Italia. Până la sfârşitul anului 2010, vom transfera o parte din activităţile de dezvoltare, asistenţă, training şi implementare în Malaezia. Vom începe operaţiunile în Orientul Îndepărtat cu un birou în Malaezia şi am început deja operaţiunile în Statele Unite (TRASSET USA cu birou în Los Angeles, CA) şi America Centrală şi de Sud (birou în Panama City). În ultimii doi ani, ne-am bucurat de o dezvoltare constantă şi o creştere a cotei de piaţă. Datorită angajaţilor noştri am ajuns atât de departe într-un timp atât de scurt. În prezent compania TRASSET este furnizorul lider de software pentru Trezorerie şi Investment Banking în corporaţii şi instituţii financiare. Experţii TRASSET în domeniile de trezorerie şi management al activelor stabilesc un nou standard pentru industrie şi sunt foarte concentraţi asupra adăugării valorii comensurabile clienţilor noştri. Organizaţiile selectează şi aleg TRASSET din două motive:

  • La nivel corporativ, clienţii au încredere în TRASSET şi ştiu că se pot baza pe noi pentru că suntem pasionaţi de activitatea noastră şi le suntem loiali. TRASSET este o companie robustă cu baze puternice şi gândire inovatoare, beneficiem de o experienţă îndelungată şi impresionantă în industria bancară.
  • La nivel de produs, clienţii cumpără superioritatea funcţională şi tehnică a software-ului nostru. Clienţii noştri sunt conştienţi că achiziţionând software şi servicii TRASSET, îşi vor îndeplini necesităţile imediate legate de afaceri şi, mai important, nevoile viitoare ale industriei financiare.
  • Ieşind dintr-un deceniu de forţă şi succes, suntem acum în poziţia de a vă duce la nivelul următor. Experienţa noastră în industria bancară şi angajamentul nostru faţă de clienţi a dat naştere unei noi generaţii de software bancar în domeniile de Trezorerie, Investiţii şi Corporate banking servind atât băncile convenţionale, cât şi cele islamice, băncile centrale, agenţiile de management a datoriilor guvernamentale, managementul activelor şi companiile de asigurări, fondurile de pensii şi corporaţiile mari. TRASSET oferă servicii complete, de tipul end – to - end de implementare pentru a ajuta clienţii în obţinerea performanţei înalte prin adresarea provocărilor de implementare şi crearea oportunităţilor. Avem un background larg de experienţă de implementare, precum şi o înţelegere aprofundată a dinamicii pieţei şi a proceselor bancare. Consilierii noştri aduc un repertoriu al celor mai bune practici din câteva implementări de succes. Vă asistăm la orice etapă a procesului de implementare, împărtăşind cu dvs. experienţa noastră şi îndrumându-vă astfel încât să vă puteţi concentra asupra a ceea ce faceţi mai bine … adică banking. Fiind o companie orientată spre procesare, TRASSET acordă o importanţă majoră Calităţii. Calitatea serviciilor şi susţinerea fiind în topul agendei companiei. Pe parcursul a peste un deceniu, numeroase organizaţii financiare mondiale au ales să aibă încredere în noi. Suntem nerăbdători să vă servim.

    Fekete Albert Director General


    back