TRASSET

poruka izvršnog direktora

PORUKA IZVRŠNOG DIREKTORA

Osnovan 1997. godine, TRASSET je naglo rastući isporučilac multinacionalnih bankarskih softverskih rešenja sa osnovnim fokusom u domenu trezorskog, investicionog i korporativnog bankarstva. Putem naših ljudi, mi isporučujemo proveren softver i kvalitetne usluge. TRASSET se tokom godina ustoličio kao međunarodni lider u industriji trezorskih, korporativnih i investicionih bankarskih softvera i postigao je izuzetne rezultate u smislu operativnog rasta i prihoda kao i u prepoznatljivosti u industriji i kod klijenata. Prvih osam godina, naše operacije su bile orijentisane na istočni i centralni evropski region gde smo prepoznati kao jedan od 3 najbolja igrača u oblasti isporuke trezorskih i investicionih bankarskih softvera. U 2007, započeli smo naše operacije u Srbiji kako bismo pokrili region centralno evropskog regiona. Trenutno, u Evropi, radimo u više od 11 zemalja uključujući i Italiju i Nemačku direktno ili putem naših partnera. Imamo više od 50 klijenata širom sveta koji uključuju velike bankare kao ING Bank, Raiffesen Bank, AXA, Allianz, Citibank, Al Rajhi Bank itd., sa proizvodima koji se koriste u više od 60 lokacija u 15 zemalja. Kao deo našeg globalnog plana ekspanzije, započeli smo naše operacije na Bliskom istoku u 2007 radeći u SAIFZ (Sharjah Airport International Free Zone) zoni u U.A.E. Put razvoja je bio neverovatan za naše klijente, partnere i zaposlene sa početkom i rastom istinski inovativne kompanije. TRASSET uživa danas dobro prepoznatljivu industrijsku ekspertizu, snažne korporativne vrednosti i impresivnu putnu stazu. Naša orijentacija ka klijentima i naše kontinuirano ulaganje u proizvode su glavni doprinosi uspehu TRASSET kompanije. Međutim, mi verujemo da ono što nas istinski razlikuje od ostalih jeste naša strast za onim čime se bavimo i šta nudimo, kao i naša privrženost klijentima. Imamo veliki plan za ekspanziju i bićemo prisutni širom planete u naredne dve godine. U drugoj polovini 2009. godine, počećemo sa operacijama na Dalekom istoku sa predstavništvom u Maleziji i do 2009 godine operacije u SAD i Kanadi. U proteklih nekoliko godina, uživali smo stabilan rast kao i rast učešća na tržištu. Zahvaljujući našim zaposlenima, stigli smo ovako daleko za ovako kratko vreme. Nemam nikakvih sumnji da ćemo uživati dalje uspehe zbog strasti i entuzijazma našeg tima. Od našeg osnivanja, pripremali smo se za održivi rast. Danas, TRASSET Co. je jedan od vodećih isporučilaca rešenja za upravljanje trezorom i investicionim bankarstvom za korporacije i finansijske institucije. TRASSET Co. eksperti u trezorskom poslovanju i upravljanju imovinom su postavili nove standarde za industriju i visoko su fokusirani na dodavanju vrednosti našim klijentima. TRASSET treba odabrati iz dva razloga:

  • Na korporativnom nivou, klijenti imaju poverenja u TRASSET i znaju da mogu da se oslone na nas zato što volimo naš posao i privrženi smo im. TRASSET je robusna kompanija sa snažnim osnovama i inovativnim rezervoarom misli, mi imamo korist od dugog i impresivnog iskustva u bankarskoj industriji.
  • Na nivou proizvoda, klijenti kupuju funkcionalan i tehnički superioran softver. Naši klijenti znaju da kupovinom TRASSET softvera i usluga, idu u susret trenutnim poslovnim potrebama i što je važnije, buduće potrebe finansijskog sektora.
  • Uz korist koja je stvorena tokom dekade uspeha, mi smo sada u poziciji da vas povedemo na sledeći nivo. Naše dugogodišnje iskustvo u bankarskoj industriji i naša privrženost klijentima je rezultirala u novoj generaciji bankarskih softvera za trezorsko, investiciono i korporativno bankarstvo snabdevajući i konvencionalno bankarstvo i islamske banke, centralne banke, državne agencije koje upravljaju javnim dugom, institucije koje upravljaju imovinom i osiguravajuće kompanije, penzione fondove i velike korporacije.. TRASSET obezbeđuje punu paletu end-to-end implementacionih usluga kako bi pomogao klijentima da postignu visoke performanse kreiranjem mogućnosti i odgovarajući na implementacione izazove. Imamo sveobuhvatan rezervoar implementacionog iskustva i duboko razumevanje dinamike tržišta i bankarskih procesa. Naši konsultanti nose sa sobom repertoar najbolje prakse sa više implementacija. Mi vam pomažemo u svakoj fazi implementacionog procesa, deleći sa vama naše iskustvo i vodeći vas kako biste mogli da se orijentišete na ono što najbolje radite…bankarstvo. Kako je procesno orijentisana kompanija, TRASSET Co. posvećuje veliku pažnju kvalitetu. Kvalitet usluga i podrške je od visokog prioriteta za nas. Preko više od jedne decenije, veliki broj finansijskih organizacija odlučilo je da se osloni na nas. Radujemo se što ćemo i vama moći da služimo.

    Fekete Albert Izvršni Direktor


    back