TRASSET

tehnologija

Tehnologija - Istraživanje i Razvoj

Pejzaž tehnologije se stalno menja. U današnjem svetu, funkcionalne karakteristike nisu dovoljne da se održi konkurentska prednost osim ako nisu podržane tehnologijom. Tehnologija je se razvija u sve većoj meri i od velike je važnosti da se održi korak sa tim razvojem. U TRASSET-u se neguje sinergija vrhunskih inovacija sa najsavremenijom tehnologijom kako bi se isporučila najbolja rešenja u svetu koji je u stanju konstantnih promena. Ništa ne predstavlja dovoljno veliki izazov. TRASSET koristi pravu tehnologiju za proširivanje i poboljšanje kvaliteta učinka svojih proizvoda i usluga. Mi kontinualno prelazimo na nove verzije razvoja i procese osiguranja kvaliteta primenjujući našu kompetentnost i metodologije za dramatično poboljšanje učinka, ostvarenje veće fleksibilnosti, skalarnosti i uvećane efikasnosti.

Tehnologija

TRASSET paleta proizvoda je izgrađena na WEB baziranom okruženju koristeći Oracle tehnologiju koja se sastoji od Oracle Database 10g R2, Oracle Internet Developer Suite, Oracle application server, Oracle BI ( poslovna inteligencija – najbolji alat za izveštavanje koje podešavaju korisnic) i Oracle BPEL (jezik za izvršavanje poslovnih procesa). TRASSET obezbeđuje potpuno integrisano, najnovije robusno rešenje putem obrade

  • tankog klijenta koji je potpuno transparentan i nezavistan od platformi.
  • Korišćenje tehnologije pretraživača (putem interneta, intraneta ili ekstranet konfiguracija)
  • Korišćenje svih objekata i standarda J2EE tehnologije
  • Kombinovanjem ekpertize bez premca u tehnologiji sa inovativnim razmišljanjem, TRASSET radi na svom putu u puštanju sledeće verzije proizvoda na Oracle ADF – end-to-end J2EE okviru. Naš osnovni cilj je ponuda opštih rešenja vođenih parametrima u održavanju maksimalne fleksibilnosti a istovremeno održavanje robusnog dizajna.

    Tehnologija – put ka razvoju

    U potrazi za neminovnom transformacijom, kako bi se iskoristile šanse a sačuvala konkurentnost, TRASSET ulaže 11 procenata neto profita godišnje na istraživanje i razvoj tehnologije u centru za usavršavanje u potrazi za našom korporativnom posvećenošću. TRASSET je isporučivao pouzdana rešenja sa više nivoa (baza podataka, middleware i korisnik) i brzom razmenom podataka (internih i eksternih) sa visokim nivoom sigurnosti i pouzdanosti podataka. TRASSET, koristeći jedinstvenu kombinaciju finansijske ekspertize, tehnologije i know-how-a, nudi platformu koja je sveobuhvatna i otporna na buduće promene tako što usluge uključuju brzu izradu prototipa i razvijanje novih poslovnih modela. Mi radimo u saradnji sa institutima za istraživanje širom sveta kao i sa ključnim klijentima u finansijskoj areni, kao i sa našim partnerima. TRASSET u okviru strateške politike izbegava korišćenje vlasničkih alata korišćenjem standardnih rešenja, te na taj način štiti interese klijenata čineći ih nezavisnim od dobavljača.


    back