TRASSET

általános termékismertető

Általános Termékismertető

TRASSET banki megoldásai integrált eszközt és hatékony keretet nyújtanak a bankoknak és a pénzintézeteknek stratégiai és operatív célkitűzéseik megvalósításához. TRASSET megoldásait banki háttérrel rendelkező szakemberek tervezték bankároknak mind a hagyományos, mind az iszlám treasury, befektetési- és corporate banking tevékenységek támogatására. Termékeink hatékony és robosztus funkciói, moduláris és nyitott szerkezete, valamint a hagyományos és az iszlám banki koncepció integrált megvalósítása tette lehetővé számunkra azt, hogy termékcsaládunk egyike a legteljeskörűbb, legrugalmasabb és leginkább bővíthető megoldásoknak, aminek köszönhetően a közép-európai térség egyik vezető megoldásszállítói pozícióját sikerült elérnünk. A több mint egy évtizedes fejlesztési tapasztalatunk és hatékony szolgáltatásaink lehetővé teszik ügyfeleink számára a maximális növekedést és a kapcsolódó kockázatok minimalizálása mellett. Ügyféllistánk dinamikusan bővül és magában foglalja többek között a következő vezető vállalatokat: ING Bank, Raiffeisen Bank, AXA, Allianz, Al Rajhi Bank stb. A több mint 100 bank és pénzintézet 15 országban használja banki- és pénzügyi termékeinket összességében több milliárd USD értékű vagyon kezelésére. A TRASSET Termékcsalád

 • TRASSET Treasury Rendszer
 • TRASSET Alap- és Vagyonkezelési Rendszer
 • TRASSET Corporate Banking Rendszer
 • Legfontosabb Üzleti Előnyök Amint ügyfeleink egy TRASSET megoldásba fektetnek be, biztosak lehetnek abban, hogy olyan biztos hátteret tudhatnak maguk mögött, mely:

 • Hatékony működésével, az üzemeltetési költségek és az új termékek bevezetéséhez szükséges idő csökkentésével – megteremte az ügyfélkör dinamikus bővítésének alapjait - garantálja az üzleti volumen növekedését
 • Termékeink átformálják a termelékenységről és az üzemeltetési költségekről alkotott képet, kevesebb erőforrást igénylő folyamatok kialakításával lehetővé úgy téve lehetővé a hatékonyabb működést, hogy a nagyobb üzleti volumen kiszolgálásához nincs szükség arányosan növekvő költségekre. Ügyfeleinkkel való együttműködésünk során segítjük őket abban, hogy meglévő működési modelljüket egy valódi Straight Through Processing (STP) folyamattá alakítsák át, mely egy valóban modern banki architektúrán alapszik. Szoftver termékeink lehetővé teszik ügyfeleinknek, hogy tetszőleges üzleti modellt alkalmazzanak, legyen szó akár decentralizált regionális, vagy globális tevékenységről, vagy akár központosított működésről és teljes mértékben kiszolgálják akár korlátlan földrajzi terjeszkedési terveiket a skálázható, több nyelvű, egyszerre tetszőleges időzónában is használható feléítésüknek és eszközeiknek köszönhetően.

 • A rugalmasság és az alkalmazkodóképesség biztosítása
 • Csak egy nagymértékben paraméterezhető megoldás tudja a banknak elősegíteni a pénzügyi lehetőségek rugalmas kihasználását. Egy ilyen rendszer a bővíthető felépítésének köszönhetően lehetővé teszi a jelen kihívásainak és a jövő lehetőségeinek való megfelelést. Képessé teszi az ügyfeleket új termékek és szolgáltatások rövid időn belüli önálló tervezésére és bevezetésére. Napjaink éles versenyhelyzetében az új termékek kifejlesztésének és hatékony kezelésének képessége jelentős előnynek számít.

 • A kockázatok hatékonyabb kezelése
 • Termékeink biztonsággal működő felülvizsgálati eszközöket és ellenőrzési folyamatokat tartalmaznak. A rendszerek olyan nagy mértékben paraméterezhetők és könnyen skálázhatók, amely ügyfeleink bármely működési folyamatát képes kiszolgálni. Azáltal, hogy ügyfeleink időről időre saját maguk frissíthetik termékeinket a legújabb verziókra, elkerüljük azt a veszélyt, hogy rendszerünk valaha is idejétmúlttá váljon.

 • A döntéshozatal és a teljesítmény kezelés kiemelt támogatása
 • A TRASSET rendszerek teljes mértékben kompatibilisek az Oracle BI (Business Intelligence) megoldásával; erőteljes integrált keretrendszerüknek köszönhetően lehetővé teszik ügyfeleinknek az önálló adatelemzések végrehajtását és egyedi riportok futtatását.

 • A befektetések védelmének biztosítása
 • TRASSET egyik fontos stratégiai irányelve a feladatspecifikus eszközök használatának elkerülése, az iparági standard megoldások támogatása, ezen keresztül védve ügyfeleink szállítóktól való függetlenségének érdekét. A szoftverfejlesztés során alkalmazott közismert megoldások felhasználása lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy a rendszermag megváltoztatása nélkül módosítsák alkalmazásaikat. Ezáltal nagyobb mértékű rugalmasságot nyernek, miközben a kockázatok csökkennek. További információért kérjük töltse le az ‘Általános Termékismertető’ Brossúrát *A TRASSET megoldást a KPMG és az Ernst & Young auditálta


  back