TRASSET

tehnologie

Tehnologie – Cercetare & Dezvoltare

Domeniul tehnologiei se schimbă constant. În zilele noastre numai caracteristicile de funcţionalitate nu sunt suficiente pentru a menţine avantajele competitive dacă nu sunt susţinute de tehnologie. Tehnologia evoluează continuu şi este foarte important să ţinem pasul cu ea. La TRASSET, îmbinăm sinergia cu inovaţie de top cu tehologia de ultimă generaţie pentru a oferi cele mai bune soluţii pentru existenţa ce se schimbă constant. TRASSET foloseşte tehnologia corectă pentru a extinde şi îmbunătăţi calitatea şi performanţa produselor şi serviciilor. Ne actualizăm constant dezvoltarea şi asigurarea calităţii prin aplicarea competenţelor şi metodologiilor pentru a îmbunătăţi dramatic performanţa, pentru a obţine flexibilitate mai mare, accesibilitate şi eficienţă sporită.

Tehnologie

Gama de produse TRASSET este creată într-un cadru web folosind cea mai recentă tehnologie Oracle pentru Baza de date Oracle, suita de deyvoltare Oracle Internet, server de aplicaţie Oracle, Oracle BI (Business Intelligence – cea mai bună unealtă de raportare ce defineşte utilizatorul) şi Oracle BPEL (Business Process Execution Language). TRASSET oferă soluţii complet integrate, robuste prin,

  • Procesare aplicaţii pe client care este complet transparentă şi fără platforma
  • Folosirea tehnologiei browser (prin configuraţii Internet, Intranet sau Extranet)
  • Folosirea tuturor facilităţilor şi standardelor tehnologiei J2EE
  • Prin combinarea expertizei în tehnologie cu gândirea inovatoare, TRASSET lucrează la publicarea următorii versiuni a produselor sale, cu Oracle ADF – un cadru tip „end-to-end” J2EE. Concentrarea noastră principală este pentru a oferi soluţii conduse de parametri generici, pentru a atinge flexibilitate maximă, menţinând în acelaşi timp intensitatea designului.

    Tehnologia avansată

    TRASSET investeşte un procent semnificativ anual în cercetare şi dezvoltarea tehnologiei. TRASSET oferă soluţii de încredere la nivele multiple (bază de date, middleware şi utilizator) schimb de date rapid (atât interior cât şi exterior) cu cele mai mari nivele de siguranţă a datelor şi contabilitate. TRASSET, utilizând o combinaţie de expertiză financiară şi know how de tehnologie oferă o platformă accesibilă şi viitoare cu un cadru bazat pe reguli şi servicii care asigură prototip şi dezvoltare rapidă noilor produse business. Ca politică strategică, TRASSET evită să utilizeze unelte patentate, folosind şi susţinând soluţii standard, aşadar protejând interesele clienţilor şi făcând din aceştia furnizori „vendor-independent”.


    back