TRASSET

technológia

Technológia – Kutatás és Fejlesztés

A technológia világa állandó változásban van és a rendszerfunkcionalitási eszközök egyedül, a technológia támogatása nélkül, nem elegendőek a versenyelőnyök megtartásához. A technológia folyamatosan fejlődik, ezért fontosnak tartjuk tartani vele a lépést. A TRASSET ötvözi a legkorszerűbb technológiát a magasszintű innovációval annak érdekében, hogy az állandóan változó világban ügyfeleink a legjobb megoldásokhoz jussanak. TRASSET a legújabb technológiát használja termékei és szolgáltatásai minőségének és teljesítményének növelésére. A szakmai hozzáértés és a megfelelő módszerek alkalmazásával fejlesztői- és minőségbiztósítási folyamatainkat folyamatosan frissítjük annak érdekében, hogy rugalmasságát, hatékonyságát és skálázhatóságát növelni tudjuk.

Technológia

A TRASSET termékcsalád web-alapú alkalmazáskörnyezetre épül, melyek a legkorszerűbb Oracle technológiát használja az Oracle Database, az Oracle Internet Developer Suite, az Oracle Application Server, az Oracle BI (Business Intelligence – a leghatékonyabb jelentéskezelő eszköz) és az Oracle BPEL (Business Process Execution Language) alkalmazásával. TRASSET a következő fontos irányelvek segítségével képes teljesen integrált, hatékony megoldásokat ajánlani ügyfeleinek:

  • Ú.n vékony-kliens feldolgozási folyamat, mely teljesen transzparens és platformfüggetlen
  • Browser alapú technológia használata (Internet, Intranet vagy Extranet alapú konfiguráción keresztül)
  • A J2EE technológia összes sztenderd eszközének és előnyének alkalmazása
  • A technológiát innovatív gondolkodásmóddal kombinálva, TRASSET azt szeretné elérni, hogy termékei új verzióját az Oracle ADF (Application Development Framework) eszközén készítse el. Fő célkitűzésünk generikus paraméter központú megoldások létrehozása, melyek a struktúra robusztusságának megtartása mellett a maximális rugalmasságot biztosítják.

    Technológia – az előttünk álló út

    A TRASSET éves porfitjának jelentős részét forgatja vissza a kutatásba és fejlesztésbe. A TRASSET megbízható megoldásokat ajánl ügyfeleinek, melyek több szintű (adatbázis, middleware és felhasználói szint) és gyors (mind belső, mind külső) adatcserére képesek, valamint magas szintű adatbiztonságot és elszámolhatóságot biztosít. Cégünk, a szakmai hozzáértés és a technológia egyedülálló kombinációját alkalmazva, szabály- és szolgáltatás-központú keretbe foglalt, bővíthető és innovatív alkalmazásokat kínál ügyfeleinek, melyek biztosítják, hogy az új termékek gyorsan eljussanak a tervezési fázistól a piacra való kibocsátásig. TRASSET egyik fontos stratégiai irányelve a saját fejlesztésű speciális eszközök használatának kerülése valamint emellett a szakterület sztenderd megoldásainak támogatása, így védve az ügyfelek azon érdekét, hogy a forgalmazótól függetlenek maradjanak.


    back